Home / archiefcentraal / open dag bij scouting raalte

open dag bij scouting raalte

Deze open dag valt samen met het jaarlijkse wereldwijde evenement dat Jota-Joti heet, de ‘Jamboree On The Air’ en de ‘Jamboree On The Internet’. Tijdens dit evenement zoeken scouts over de hele wereld contact met elkaar via de ether en het internet. Bij het Scouting-clubgebouw aan de Westdorplaan 132b worden naast de Jota-Joti allerlei activiteiten georganiseerd, zoals krat stapelen, broodjes bakken boven het vuur, de stormbaan en nog veel meer.

Er staat een stand voor informatie. Niet alleen over het lidmaatschap, maar ook over de mogelijkheden (voor jong en oud) om vrijwilligerswerk te doen bij Scouting Raalte. Voor meer informatie zie www.scouting-raalte.nl.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.