obs ter stege opent eigen bieb op school

Daarvoor las Adrie Bolijn, algemeen directeur van stichting de Mare, een stukje voor uit een heel oud boek. Het kwam uit 1978! De bieb op school is tot stand gekomen in samenwerking met de Bibliotheek Salland. Rita Glas en Judith Verbeij hebben samen met de leerkrachten van OBS ter Stege gekeken naar de leesbehoefte van kinderen. Naar aanleiding daarvan zijn er verschillende boeken aangeschaft. Zo kunnen ze tegemoet komen aan de leesbehoefte van elk kind.

En een groot voordeel van de Bieb op school is dat ze meerdere momenten in de week hun boek kunnen ruilen. De bibliotheek is nu vlakbij; in de school! Ook begon die dag de Kinderboekenweek met als thema “Griezelig eng”. De opening werd uitgebreid gevierd door een heuse speurtocht door de school. Door middel van verschillende rebussen en cryptische omschrijvingen moesten de kinderen erachter zien te komen wat titels van de kinderboeken waren. Het was een feestelijke en geslaagde ochtend!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.