Home / archiefcentraal / nozemfest opgewaardeerd tot twee dagen

nozemfest opgewaardeerd tot twee dagen

Het Weekend van de Nozems begint vrijdag om 20.00 uur met het Blikfest 1.0. Juist ja, geen glazen bier, maar gewoon lekker met elkaar, white trash, aan de blikken bier. Feest-DJ Hessel zorgt voor balkanbeats, (dialect)rock, volksmuziek, dance, hiphop, reggae en andersoortige klanken. De entree is gratis.

Een dag later volgt Nozemfest 3.0. Het feest dank haar naam aan het drankje Nozem, op de markt gebracht door het team achter de Zwarte Cross. Peter Polonaise en feest-DJ Mark Donders zorgen voor muzikaal vermaak. Bühnebeest Peter Polonaise heeft een meesterlijk improvisatievermogen en een brutale aanpak waarvoor zelfs de grootste carnavalshater uiteindelijk zwicht. Feest DJ Mark Donders zorgt voor feesthits, waarbij zoals gebruikelijk op het Nozemfest alle toeters, bellen, gekke kleding en feestattributen uit de kast worden getrokken. Die avond bedraagt de entree 5 euro.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.