nog twee kavels op plan arendshorst

Inmiddels is er nog één kavel beschikbaar voor een twee-onder-één kap woning en één kavel voor een vrijstaande woning nabij de ingang van de Arendshorst. De kavels variëren qua grootte tussen de 287 en 305 vierkante meter. Makelaarskantoor Hannink uit Raalte biedt deze kavels samen met Kavelteam Twello aan. Zodra de kavels zijn bebouwd, zal ook de infrastructuur verder worden afgerond met voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

De kavels zijn geheel naar eigen wens te bebouwen, maar kopers die liever niet zelf ontwikkelen, kunnen er ook terecht. Kavelteam uit Twello kan hen hiermee verder helpen. Er liggen al ontwerpen klaar, waarbij er nog ruimte is voor eigen input. Kopers die hun woning zelf willen ontwikkelen, kunnen bij Hannink Makelaars terecht voor de bouwkavels.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.