nijhof installatietechniek viert 50 jarig bestaan

Het bedrijf groeide, kwam de economische crises van de jaren tachtig en 21-ste eeuw zonder al te veel kleerscheuren door en is inmiddels, samen met de overgenomen installatiebedrijven Willemsen en Habel, een gevestigde naam in de regionale installatiebranche. Sinds 1999 is het familiebedrijf met Angelique Nijhof en Michel Marsman in handen van de tweede generatie. Het Broeklander bedrijf heeft inmiddels 65 medewerkers in dienst.

Er is in de loop der jaren dus veel geïnvesteerd. “Zo creëerden wij een Duurzaamheid Inspiratie Centrum, waar duurzame oplossingen voor onder andere energie, verwarming, koeling, ventilatie en sanitair echt tot leven komen”, vertelt Michel Marsman. “Salland Tech Academy, dé weg naar een goed betaalde baan in de installatietechniek, werd gelanceerd. En in dit jubileumjaar is onze nieuwe website live gegaan.”

“Wij hebben het jubileumjaar ook aangegrepen om onze medewerkers en hun partners, onze ambassadeurs, met een speciaal feest extra in het zonnetje te zetten”, zegt Angelique Nijhof. “Samen kijken wij met trots terug op het verleden en naar waar wij nu staan. Vol vertrouwen bouwen wij samen verder aan een duurzame toekomst.”

Van de personeelsvereniging kreeg het bedrijf een digitale klok en een temperatuurmelder voor buiten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.