nieuwe editie cursus boer in ontwikkeling

Vanaf 31 oktober beginnen de lessen. Deze cursus helpt partners (m/v) in het melkveebedrijf om de onderneming beter te begrijpen en meer kennis te hebben om (samen) goede keuzes te kunnen maken.

‘Boer-in-Ontwikkeling’ bestaat uit vier modules van elk vijf lessen. De lessen worden verzorgd door docenten van Aeres Hogeschool Dronten en Landstede MBO Raalte en door gastdocenten. De lessen zijn eenmaal in de twee weken, ’s avonds van 19.30 tot 21.30 uur bij Landstede MBO Raalte aan de Zwolsestraat 63A in Raalte. Binnen iedere module is ruimte voor een excursie.

De eerste module gaat over veemanagement: diergezondheid, diervoeding, fokkerij en kalveropfok. De tweede module gaat over financiën: jaarrapportanalyse, financiering en risico’s, bedrijfsbeleid, balans gezin en bedrijf en doelgericht ondernemen. De modules drie en vier gaan over melkwinning en bodem- en graslandbeheer. Na afronding van de vier modules ontvangt u een MBO+-certificaat.

De cursus ‘Boer-in-Ontwikkeling’ voorziet in een duidelijke behoefte in de regio. Niet voor niets start dit najaar alweer het derde seizoen. Inschrijven voor de cursus kan nog. Kijk voor meer informatie op staging2.boerinontwikkeling.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.