Home / archiefcentraal / nieske neimeijer in pov bestuur overijssel

nieske neimeijer in pov bestuur overijssel

Els Bruns (35) uit het Twentse Saasveld, Arjan Pekkeriet uit Hellendoorn, Coen Bessembinder uit Holten, Gerben Dekker uit Almelo en Jan van der Haar uit Collendoorn bij Hardenberg completeren het Overijsselse bestuur.

Met deze unaniem gesteunde benoemingen zet de POV de volgende stap naar het samenvoegen van de NVV (Nederlandse Vakbond Varkenshouders) en LTO Varkenshouderij. De regiobesturen in de verschillende provincies en landsdelen bestaan uit varkenshouders van zowel NVV- als LTO-huize. Uitgangspunt is dat er vanaf 1 januari maar één belangenbehartiger is voor alle varkenshouders in Nederland.

Lees ook

Lauk: Boa

Nu het gewone leven weer een beetje op gang komt, lijkt het soms of de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.