nieske neimeijer in pov bestuur overijssel

Els Bruns (35) uit het Twentse Saasveld, Arjan Pekkeriet uit Hellendoorn, Coen Bessembinder uit Holten, Gerben Dekker uit Almelo en Jan van der Haar uit Collendoorn bij Hardenberg completeren het Overijsselse bestuur.

Met deze unaniem gesteunde benoemingen zet de POV de volgende stap naar het samenvoegen van de NVV (Nederlandse Vakbond Varkenshouders) en LTO Varkenshouderij. De regiobesturen in de verschillende provincies en landsdelen bestaan uit varkenshouders van zowel NVV- als LTO-huize. Uitgangspunt is dat er vanaf 1 januari maar één belangenbehartiger is voor alle varkenshouders in Nederland.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.