muziekvereniging ons genoegen in ierse sferen

Met enkele solisten uit het eigen orkest en ook daarbuiten wordt het concert visueel  extra ook ondersteund. Voor de pauze zal er voornamelijk populair werk worden gespeeld, zoals Concerto d’Amore en Choral and Rock Out. Een belevenis voor de muzikanten én het publiek.  Ook zal Maaike Gerritsen op viool het bekende werk Schindlers List spelen, ondersteund door het orkest. Deze zo herkenbare muziek heeft al vele mensen diep geraakt. Hans Doeleman is er natuurlijk ook weer bij. Deze multi-instrumentalist zal vooraf in de foyer spelen en daarnaast enkele nummers ondersteunen op verschillende instrumenten.

Het ruim 40-koppige orkest bestaat dit jaar 90 jaar en heeft al vele spraakmakende projecten op haar naam staan. Met diverse Mix en Match concerten, de Passion in 2016 en volgende jaar een concert samen met het Orkest van het Oosten probeert het zich continu te verbreden en te verbeteren. Het concert in het Hoftheater begint op 11 november om 20.00 uur. Kaarten zijn te koop via staging2.hoftheater.nl. Voor meer inlichtingen kunt u contact opnemen met Han Holtkuile via 0612298390. Vervoer vanaf Heino een probleem? U belt en het kan voor u geregeld worden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.