Home / archiefcentraal / meer dan honderd bezoekers iedere avond bij de tuin der lusten in olst

meer dan honderd bezoekers iedere avond bij de tuin der lusten in olst

Bezoekers trotseerden vol goede moed de modderige paden voor twee dans- en acrobatiek performances in de open lucht in de verschillende hoeken van het landgoed.

Ici’bas speelde haar acrobatische dansvoorstelling op vrijdag 29 september voor de honderdste keer. Vendeval oogstte met hun voorstelling gebaseerd op interviews met overlevenden van concentratiekampen veel bewondering van de ontroerde aanwezigen.

Tijdens het festival was elke avond bijzonder, en anders dan de andere. De eerste avond zongen de bezoekers een jarige toe tijdens het hoofdgerecht aan de lange tafels. De tweede avond liep het eten minutenlang uit vanwege een fikse regenbui en viel tijdens het eten het licht uit. De laatste avond brak na een hele dag regen precies rond aanvangstijd de zon door, en bleef de lucht de hele nacht versierd door een prachtige, heldere sterrenhemel.

De plannen voor de volgende editie zijn al in de maak. Volgend jaar organiseert de Tuin der Lusten twee edities op verschillende locaties. Om op de hoogte te blijven kun je je via de website opgeven voor de nieuwsbrief.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.