medeoprichter crt raalte arri roelofs overleden

Vanaf begin jaren 90 was Arri betrokken bij de wielersport in Raalte. In eerste instantie als mede-organisator van de befaamde wielerwedstrijden op Ramele.

Deze wedstrijden resulteerden uiteindelijk in de oprichting van CRT Raalte en Arri was erbij. Jarenlang heeft hij gefungeerd als bestuurslid van de renafdeling en als pennningmeester van het Algemeen Bestuur. Tevens was hij penningmeester van de toenmalige RSE (Regionale Sponsorselectie Elite), de voorloper van het huidige VolkerWessels-Merckx Cyclingteam. Arri was mede-oprichter van de Toerafdeling van CRT Raalte en organiseerde diverse wielerwedstrijden, o.a het Nederlands Kampioenschap voor Masters, enkele Districtskampioenschappen en vele lokale rondes in Raalte en Heino.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.