marian diepman nieuwe voorzitter gastvrij wijhe

Tiny gaf haar nog een laatste boodschap mee: “Zorg samen met bestuur en leden voor een goed winkelklimaat in Wijhe. Maar het is ook aan de Wijhenaar om hiervoor te zorgen. Koop zoveel mogelijk in je eigen dorp! Dit is niet alleen van belang voor de winkels maar ook voor de leefbaarheid in het dorp.”

Marian is de onderneemster achter EigenWijz Kinderkleding en Speelgoed, gevestigd in de Langstraat. Samen met het dagelijks bestuur én de diverse commissies die Gastvrij Wijhe rijk is, gaat zij zich de komende jaren specifiek toeleggen op de verdere ontplooiing van het gebied. Een belangrijke conclusie van de ledenvergadering was het besef dat Wijhe een prachtig winkelgebied is, dat veel potentie heeft voor de nabije toekomst. “Juist in uitdagende tijden voor de detailhandel, waar zelfs winkelketens het moeten opgeven, tegen de stroom inzwemmen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.