Home / archiefcentraal / marian diepman nieuwe voorzitter gastvrij wijhe

marian diepman nieuwe voorzitter gastvrij wijhe

Tiny gaf haar nog een laatste boodschap mee: “Zorg samen met bestuur en leden voor een goed winkelklimaat in Wijhe. Maar het is ook aan de Wijhenaar om hiervoor te zorgen. Koop zoveel mogelijk in je eigen dorp! Dit is niet alleen van belang voor de winkels maar ook voor de leefbaarheid in het dorp.”

Marian is de onderneemster achter EigenWijz Kinderkleding en Speelgoed, gevestigd in de Langstraat. Samen met het dagelijks bestuur én de diverse commissies die Gastvrij Wijhe rijk is, gaat zij zich de komende jaren specifiek toeleggen op de verdere ontplooiing van het gebied. Een belangrijke conclusie van de ledenvergadering was het besef dat Wijhe een prachtig winkelgebied is, dat veel potentie heeft voor de nabije toekomst. “Juist in uitdagende tijden voor de detailhandel, waar zelfs winkelketens het moeten opgeven, tegen de stroom inzwemmen.”

Lees ook

Vroeger in Salland: De onthulling van het oorlogsmonument

Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en omstreken de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.