marc de hond komt naar theater podium heino

Het leven van Marc de Hond werd overheerst door angsten. Totdat alles waar hij bang voor was hem vijftien jaar geleden overkwam: zijn internetmiljoenen verdampten, zijn geliefde grootouders stierven en tot overmaat van ramp kreeg hij een dwarslaesie. Tot zijn eigen verbazing kwam hij optimistischer en sterker dan ooit uit deze periode. In zijn tweede theaterprogramma ‘Wie bang is, krijgt ook klappen’ legt Marc uit hoe het hem lukte zijn angsten te overwinnen en hoe het grote oorlogsgeheim van zijn opa daar een belangrijke rol in speelde.

Een inspirerend en optimistisch verhaal voor iedereen die bang is voor terroristische aanslagen, vluchtelingen, angstzaaiende politici, spinnen, slangen, wilde dieren, exotische ziektes, de dood, Prem Radhakishun of mannen in rolstoel. Marc de Hond legt uit waar angst vandaan komt, wat je er tegen kunt doen en hoe hij zelf zijn angsten weer terug wist te brengen tot de juiste proporties.

Theaterparadijs.nl: “Marc is een bevlogen en charismatische verhalenverteller. Binnen de voorstelling schakelt hij op een verfrissende manier tussen de wetenschappelijke uitleg van het bang zijn, zijn verhaal en het verhaal van opa Sam. Naast de vele en goed getimede grappen, ondersteund door grappige foto’s en filmpjes, ontroert De Hond meerdere malen door zijn openheid; de manier waarop hij je meeneemt op reis in de geschiedenis van zijn familie en niet op de laatste plaats het ‘full circle moment’ waar hij de geboorte van zijn dochtertje benoemt die onlangs is geboren. Kippenvel.”

Marc de Hond speelt op vrijdag 3 november om 20.30 uur in Theater Podium Heino. Kaarten kosten € 12,50 en kunnen online gekocht worden op staging2.podiumheino.nl of bij de Smulbaai en het Dorpshuus in Heino.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.