Home / archiefcentraal / lisette schrijver tweede bij finale zomerondernemer

lisette schrijver tweede bij finale zomerondernemer

Winnaar werd SmartCompare uit de regio Amersfoort. Hij maakte de meeste indruk bij de jury en mag zich een jaar lang ‘Beste ZomerOndernemer’ noemen. Het project ZomerOndernemer van Stichting The New Entrepreneur bestaat sinds 2010 en heeft als doel het ontwikkelen van ondernemerskwaliteiten bij jongeren en het bevorderen van zelfstandig ondernemerschap.

Met Lisette’s bedrijf, Helemaal Pluis, voorziet ze in grafische vormgeving, illustraties en fotografie aan bedrijven die zichzelf beter willen presenteren. Lisette volgt momenteel een studie Fashion&Branding aan het Amsterdam Fashion Institute.

Lees ook

Natuurmomenten: Het is rustig in het veld…

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.