lemele verspeelt twee keer een voorsprong en verliest

Tekst: Willem Lampe

Aanvaller Remon Kleinlugtenbeld had de pest in. “Ik weet niet wat het is. Heb het er ook al met de trainer over gehad. Twee keer scoren ze indirect vanuit een corner. Misschien moeten we strakker verdedigen. Of attenter zijn op de afvallende bal. We begonnen niet slecht. Tot halverwege de tweede helft was er niets aan de hand.”

De ploeg van trainer Werner Pluim pakte een voorsprong nadat Kleinlugtenbeld vrij mocht aanleggen vanaf elf meter. Even daarvoor had de doelman de Moor van de thuisclub zich vergrepen aan ‘lastpak’ Yoran Bakhuis. De gelijkmaker viel, ja, daar is ie, vanuit een corner. Yorben Schreurs ontfermde zich succesvol over de afvallende bal. Lemele kwam nog voor de thee voor de tweede keer op voorsprong. Kleinlugtenbeld kwam een-op-een met keeper de Moor, die het karwei leek te klaren, maar Bakhuis stond op de goede plaats om alsnog in te tikken. “Na de thee waren we het kwijt”, baalde Kleinlugtenbeld. “Gezeur onderling, lange ballen die niet meer aan kwamen, kortom, we raakten het initiatief kwijt.”

Nadat Michel Grefelman zich tijdens het nemen van een hoekschop aan een tegenstander, zucht, alweer uit een standaardsituatie, gaat de bal ging op de stip. Ruan Weelink had geen antwoord op het secuur getrapte balletje van René Koezen. Hadden we het al gehad over corners en standaardsituaties? Ja toch? En alweer bingo, als Yorben Schreurs vanuit en corner raak knikt. Na de 2-3 probeerde Lemele het wel, maar de geest bleef in de fles.

Stand 4D: Daarle 5-15, PH 4-12, Avereest 5-12, Bruchterveld 4-9, DKB 5-9, Rijssen Vooruit 4-7, SC Rijssen 4-6, SVV ’56 5-5, Lemele 4-3 (-2), BZSV de Blauwwitters 4-3 (-3), MVV ’69 4-3 (-16), DRC ’12 5-1 en Daarlerveen 5-0.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.