lemele baalt in bruchterveld

“Ja, balen”, sprak Remon Kleinlugtenbeld. “Eerlijk gezegd had ik veel meer van hun verwacht. Tachtig minuten lang hebben we niets te vrezen, maar we geven het op het eind weg.” De aanvalsleider van Lemele had een levensgroot aandeel in de vroege openingstreffer van Damien Dijk. Het schot van Kleinlugtenbeld wordt ternauwernood gekeerd door doelman Huisjes, maar Dijk is attent en prikt de rebound tegen het nylon. De 0-1 kon niet worden uitgebouwd. “Om eerlijk te zijn, wij hebben ook niet zo veel kansen gehad, maar hadden de wedstrijd wel onder controle.”

Met nog een minuutje of tien voor de boeg valt de niet meer verwachtte gelijkmaker. Wilmer Dijk is voor Lemele de boosdoener. “Daarna ging ik nog alleen op de keeper af en had moeten scoren”, baalt Kleinlugtenbeld. “Geen honderd, maar een duizend procent kans. Ik miste en kon wel door de grond. Je moet hier eigenlijk met drie punten vertrekken, of desnoods een, maar het werden lege handen.” De Noppenweide ontploft als in de absolute slotfase centrumspits Gijs Odink vanuit een klutssituatie voor het doel van Ruan Weelink het fatale tikje tegen de Derbystar weet te geven en zo de competitieouverture voor Lemele bedierf. Eindstand 2-1.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.