Home / archiefcentraal / lelystad airport cda overijssel niet blij met tweede kamer fracties

lelystad airport cda overijssel niet blij met tweede kamer fracties

De Statenfractie van het CDA in Overijssel heeft naar aanleiding van een onderzoek door Recron en het overleg over Lelystad Airport in de Tweede Kamer schriftelijke vragen gesteld aan het college van Gedeputeerde Staten. “We zijn niet blij met de opstelling van de Tweede Kamer fracties in dit dossier. In Overijssel en Gelderland is veel onrust en we zien, ondanks dat Staatssecretaris Dijksma anders beweert, nog steeds ruimte voor andere oplossingen”, vertelt woordvoerder Bouwien Rutten.

Ook wil de CDA-fractie dat er een compleet beeld wordt geschetst van alle voor- en nadelen als het vliegveld toch in 2019 wordt uitgebreid. Ook van de gevolgen van een eventuele verplaatsing van de parasport naar Twente. “We willen graag alle gevolgen van de uitbreiding van Lelystad Airport in kaart gebracht. Ook de mogelijk positieve economische gevolgen. De uitbreiding van Lelystad Airport heeft grote impact op de regio. We willen zo goed mogelijk inzicht krijgen in wat Overijssel te wachten staat”, licht woordvoerder economie Susan Faal toe.

Lees ook

Dik vierhonderd deelnemers aan Oostermaetloop in Lettele

LETTELE – De Oostermaetloop in Lettele, onderdeel van het Sallands Cross Circuit, trok afgelopen zaterdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.