leerlingen in olst wijhe ontwerpen droomschool

Presentatie van droomscholen
Iedere school vaardigt – nadat de kinderen de opdracht op school hebben uitgewerkt – twee leerlingen af naar de presentatiedag in februari 2018 waarbij de kinderen hun school vertegenwoordigen met een presentatie van hun droomschool. Dit doen zij voor het college van burgemeester en wethouders en voor de schoolbesturen van stichting De Mare en stichting Mijnplein. De presentaties zijn live te volgen via internet. De winnende groep wint een Meet & Greet met burgemeester Ton Strien en de twee kinderen die de presentatie gaven, mogen een dagdeel meelopen met burgemeester.

Middenbouwklassen OBS Ter Stege uit Olst als eerste op bezoek
Vrijdag 6 oktober kregen de leerlingen van de middenbouwklassen van OBS Ter Stege uit Olst als eerste de opdracht Droomschool uit handen van burgemeester Ton Strien. De overige 12 scholen komen in de komende anderhalve maand op bezoek in het gemeentehuis in Wijhe om de opdracht te ontvangen, waarbij de burgemeester de kinderen ontvangt in de raadzaal.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.