Home / archiefcentraal / leer zweefvliegen voor de helft van het geld

leer zweefvliegen voor de helft van het geld

De lessen kunnen eventueel gevolgd worden bij Aeroclub Salland in Lemelerveld. iFly is speciaal bedoeld voor havo- of vwo-scholieren met ten minste wiskunde en natuurkunde in hun vakkenpakket. Ze mogen nog geen vliegervaring hebben en ze moeten voldoen aan de medische voorwaarden voor de burgerluchtvaart.

Jeugdige iFly-zweefvliegers kunnen rekenen op een forse tegemoetkoming in de cursuskosten, een gratis theorie- en logboekje en korting op het KNVvL lidmaatschap. Bij elkaar loopt het voordeel op tot bijna 300 euro. De kandidaten kunnen zich tot en met 15 januari 2018 aanmelden via het inschrijfformulier op www.ifly.zweefportaal.nl. Tot nu toe was de vraag elk jaar groter dan het aanbod. Gemiddeld kon de helft van de aanvragen een positief antwoord krijgen. 

Lees ook

‘Jackie en Oopjen’ en ‘Emma’ in Holstohus

OLST – Het Filmhuis Olst toont vrijdag 24 september na een lange corona-onderbreking weer twee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.