laatste voorbereidingen getroffen voor 26e herfst indoor luttenberg

Met deelnemers uit alle windstreken van het land, wordt op vrijdagmiddag half 5 afgetrapt voor een haast non-stop programma dat zal duren tot zondagavond. Onder de deelnemers vinden we ook de laatste Tripiadewinnaar Lars Maathuis uit Geesteren met z’n nieuwe pony. Verder zien we weer vele bekende gezichten maar ook hebben zich diverse combinaties ingeschreven, die voor de eerste keer zullen deelnemen aan HIL. De uitdaging voor de regionale toppers is om de strijd aan te gaan met de landelijke deelnemers.

Vrijdag is gereserveerd voor de klasse Beginners die een rijstijl parcours rijden gevolgd door een progressief parcours. Zaterdagmorgen vervolgen we met de klasse Licht die na het klassieke parcours een wedstrijd in 2 fasen rijden. Vervolgens komen de deelnemers van de klassen Midden en Zwaar aan de start voor hun eerste parcours. Deze wordt gevolgd door een snelheid- en wendbaarheidswedstrijd.

Zondag is ingepland als finaledag waarop alle finales worden verreden van de diverse klassen. Deze finale bestaat uit een klassiek parcours met een barrage op tijd.

Ongetwijfeld één van de hoogtepunten is de afsluitende ‘Tripiade’, waaraan een vooraf geselecteerd gezelschap deel zal nemen. Dit wordt de spectaculaire afsluiting van HIL2017. Deze Tripiade bestaat uit drie onderdelen en het zal hier niet alleen aankomen op de snelheid van de pony maar ook het uithoudingsvermogen van de berijder zal danig op de proef worden gesteld. De deelnemers zijn geadviseerd om hiervoor alvast in trainingskamp te gaan!

Met een kwalitatief sterk deelnemersveld, wordt erop gerekend dat er goede springsport wordt geleverd.

De parcoursen komen dit jaar uit de hoed van Sjack Meuleman die ook al eens verantwoordelijk was voor de parcoursen op de nationale kampioenschappen. De toegang is alle dagen gratis en verwarmde zitplaatsen zijn aanwezig. \

Meer info over HIL2017 op de Facebookpagina: Herfst Indoor Luttenberg

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.