kathedrale koor utrecht geeft concert in raalte

Deze bekende componisten hebben een groot stempel gedrukt op de R.K. kerkmuziek van de vorige eeuw; van beide componisten staan werken op het programma. Verder worden het requiem van Fauré en de Evening Service in G van F. Jackson (nog een jubilaris: hij werd onlangs 100 jaar!) gezongen.

Het Kathedrale Koor Utrecht bestaat uit heren, middelbare scholieren en leerlingen van groep 7 en 8 van de Kathedrale Koorschool in Utrecht. Doordat kinderen, jongeren en volwassenen van het KKU deel uitmaken bestaat binnen het koor een unieke sfeer en dynamiek waarin verschillende generaties samen zingen en samen zijn. Dit maakt het KKU tot een bijzonder koor, het beluisteren waard.

De dirigent van het koor is Gerard Beemster; organist Wouter van Belle begeleidt het koor en speelt een aantal solo orgelwerken tijdens het concert. De toegang is gratis, er is een collecte bij de uitgang.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.