kamerleden von martels en azmani bespreken regeerakkoord in vilsteren

En in die maand is langzaam maar zeker duidelijk geworden hoe het nieuwe regeerakkoord eruit gaat zien. Inwoners van het Vechtdal die nadere bijzonderheden hierover graag uit de eerste hand vernemen, krijgen hiervoor op 28 oktober de kans tijdens de tweede ontmoetingssessie met beide Kamerleden.

De spreekuren worden georganiseerd voor iedereen die zich betrokken voelt bij de politiek of er graag iets meer over wil weten. Er kunnen vragen worden gesteld over het regeerakkoord in het algemeen of over zaken die spelen in de regio.

Volgens Maurits von Martels gaat de regio binnen de landelijke politiek een grotere rol spelen dan ooit tevoren. Op welke manier dat zal zijn, wil hij nog niet zeggen. “Dat bespreek ik op 28 oktober graag persoonlijk met onze gasten”, zegt hij. “Maar om alvast een tip van de sluier op te lichten; in het regeerakkoord komt het woord regio 79 keer voor! In het vorige regeerakkoord slechts 4 maal. Dat zegt toch wel wat.”

Malik Azmani is tevreden met het akkoord dat er ligt. “Ik denk zelf dat het een evenwichtig akkoord is dat ervoor zorgt dat al die mensen die de crisis hebben moeten dragen nu iets positiefs terug mogen gaan ervaren.”

De ontmoetingen vinden plaats op zaterdag 28 oktober en zaterdag 2 december van 10:00 tot 12:00 uur bij Herberg De Klomp in Vilsteren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.