kaartverkoop passion stories gestart

“Onze missie is om een breed publiek te bereiken en mee te nemen in een uitvoering die mensen raakt en een moment stil laat staan bij henzelf en de samenleving”, zo zegt voorzitter Judith de Rijk uit Den Nul. ”Tijdens de voorstelling willen we alle bezoekers inspireren met zang, dans, woorden, muziek, sfeer en de samenkomst met elkaar.”

De tekst van de Passion Stories is geschreven door Boudewijn Betzema, provinciedichter van Overijssel 2015-2017. Betzema zal tijdens de drie voorstellingen in Deventer (8 en 9 december) en Wilp 10 december) ook als verteller optreden. Het nieuwe verhaal is speciaal geschreven en bevat herkenbare thema’s over opgroeien, de zoektocht naar eigen identiteit en uiteraard een link naar de regio Deventer.

Samen met muziek (een combi van bekende Nederlandstalige nummers en klassiekers), dans en een sfeervolle verlichte kerk zal het weer een indrukwekkende voorstelling worden in navolging van de succesvolle The Passion Deventer. De muzikale leiding is opnieuw in handen van Sandra de Bruin (The Passion Deventer 2016).

De jonge Stichting Passie Produkties is een professionele georganiseerde stichting, maar met vrijwillige medewerkers, zo benadrukt Judith de Rijk. “Ook wij als bestuur doen dit vrijwillig en krijgen geen vergoeding.”

Kaarten kosten 17,50 euro. Zie verder staging2.stichtingpassieproducties.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.