Home / archiefcentraal / juf ali voskuil neemt afscheid van de bongerd

juf ali voskuil neemt afscheid van de bongerd

Na een verrassingsontbijt werd ze door een prachtige auto opgehaald en samen met haar familie naar Boerhaar gebracht. Daar stonden alle kinderen van de Bongerd haar al op te wachten om er samen een mooie dag van te maken. Er werd veel gezongen en gelachen en een heuse Bongerdshow en goochelaar maakten het afscheidsfeest compleet.

Ouders en een heleboel andere mensen die haar een warm hart toedragen, zochten haar op om haar gedag te zeggen op deze bijzondere dag. “Iedereen kan terugkijken op een geweldige dag!”, laat de school weten.

Lees ook

Eerste exemplaar fotoboek ‘Etty Hillesum en het IJssellandschap’ voor Jan Terlouw

WELSUM/DIEPENVEEN – Jan Terlouw heeft woensdag 17 november het eerste exemplaar van het nieuwe fotoboek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.