jubileumconcert salland vocaal in plaskerk

Salland Vocaal werd in 2007 opgericht en stond vijf jaar lang onder leiding van Janny van der Sande uit Mariënheem. Sinds 2012 hanteert Wim van Lenthe de dirigeerstok. Het koor is inmiddels gegroeid van twaalf naar 28 leden. Voor de pauze staan wat meer gedragen nummers op het programma (soms samen met het gastkoor), denk aan werken als ‘Seigneur’ van Francis Poulenc, ‘Sure on this shining night’ van M. Lauridsen en ‘Prayer of the children’ van Kurt Bestor. Na de pauze volgt wat ‘populairder’ werk. Denk aan het Zigeunerkoor van Verdi, enkele barbershopliedjes, twee Nederlandse nummers en ‘I’m a train’ van Albert Hammond.

Aanvang is om 15.00 uur. De deuren zijn geopend vanaf 14.30 uur. Kaarten à 10 euro (inclusief een kopje koffie/thee) zijn verkrijgbaar bij de leden van het koor en via staging2.sallandvocaal.nl.

Kerstsamenzang
Salland Vocaal organiseert dit jaar ook weer de grote Kerstsamenzang in de Pauluskerk. Traditiegetrouw is dat op de vaste datum 21 december. Daarbij is er ook plaats voor andere koren en muzikanten. Geïnteresseerden kunnen zich melden. De voorkeur gaat uit naar een gemengd koor, een kinderkoor, solisten en een dameskoor en of muziekgroep. Aanmelden voor deelname kan voor 15 oktober via info@sallandvocaal of pr@sallandvocaal. Daarna zal de organisatie uit de aanmeldingen een selectie samenstellen. De opbrengst van de avond is bestemd voor een later bekend te maken goed doel. Meer informatie op staging2.kerstsamenzangraalte.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.