jongveekeuring in manege de luttenberg

Tijdens deze dag strijden ongeveer 100 deelnemers in de leeftijd van 5 tot 25 jaar met hun kalf om de prijzen. Titels zijn te verdelen in de categorieën exterieur van het kalf, het toilet en het voorbrengen van het kalf.

Deelname voor deze wedstrijd is afgedwongen op de regionale wedstrijden die afgelopen zomer plaats hebben gevonden. Deze wedstrijd is voor jongeren, georganiseerd door jongeren.

De dag start om 9.30u met de keuring van de individuele rubrieken en rond 15.00u zal het defilé, de grote apotheose, plaats vinden met aansluitend de prijsuitreiking. Locatie is Manege De Luttenberg aan de Looweg in Luttenberg en de entree is gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.