Home / archiefcentraal / inge tijdhof nieuwe directeur bestuurder koos

inge tijdhof nieuwe directeur bestuurder koos

Inge (1971) heeft in diverse managementfuncties gewerkt in de verstandelijke gehandicaptenzorg en psychiatrie in Overijssel. De laatste jaren is ze werkzaam bij kinderopvang KOOS. Eerst enige jaren als clustermanager, de laatste twee jaar als directeur. KOOS biedt opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. De organisatie heeft de volgende vormen van opvang: BSO, kinderdagopvang, peuterwerk en gastouderopvang. De stichting heeft diverse locaties in de meeste dorpskernen in Salland en een aantal locaties in Apeldoorn.

Lees ook

Concert More Music Orkest in Okkenbroek

REGIO – Het More Music Orkest verzorgt op zaterdag 16 november een najaarsconcert in zaal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.