Home / archiefcentraal / informatieavond over plannen olst west

informatieavond over plannen olst west

Het nu vastgestelde ontwerp voor de rotonde op de Rijksstraatweg heeft vrij liggende fietspaden. Dit past niet geheel binnen het bestemmingsplan uit 2005. Dat wordt mede veroorzaakt doordat de rotonde ongeveer acht meter naar het noordwesten is verplaatst en dus verder van de bestaande bebouwing af ligt.

In het nog geldende bestemmingsplan uit 2005 zijn de rotonde bij de Meente en de noordelijke ontsluiting van Abbott al opgenomen. Daarmee werd aangestuurd op meer veiligheid op de Veerweg en de Rijksstraatweg. Met het nieuwe ontwerpbestemmingsplan worden ook de plannen “Olst, mooier aan de IJssel” mogelijk gemaakt.

De informatieavond wordt gehouden in de Denkkamer van het Holstohus en start om 19.30 uur.

Lees ook

Jos en Willy Homma 60 jaar getrouwd

HEINO – Jos en Willy Homma-Lugtenberg uit Heino vierden vorige week dinsdag hun 60-jarig huwelijk. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.