informatieavond over plannen olst west

Het nu vastgestelde ontwerp voor de rotonde op de Rijksstraatweg heeft vrij liggende fietspaden. Dit past niet geheel binnen het bestemmingsplan uit 2005. Dat wordt mede veroorzaakt doordat de rotonde ongeveer acht meter naar het noordwesten is verplaatst en dus verder van de bestaande bebouwing af ligt.

In het nog geldende bestemmingsplan uit 2005 zijn de rotonde bij de Meente en de noordelijke ontsluiting van Abbott al opgenomen. Daarmee werd aangestuurd op meer veiligheid op de Veerweg en de Rijksstraatweg. Met het nieuwe ontwerpbestemmingsplan worden ook de plannen “Olst, mooier aan de IJssel” mogelijk gemaakt.

De informatieavond wordt gehouden in de Denkkamer van het Holstohus en start om 19.30 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.