Home / archiefcentraal / ietje van de ehbo in het zonnetje

ietje van de ehbo in het zonnetje

Vijftig jaar geleden haalde Ietje haar diploma. Ze is al 45 jaar EHBO-instructrice en 40 jaar bestuurslid van de vereniging. In Luttenberg wordt zij daarom ‘Ietje van de EHBO’ genoemd. Vijf jaar geleden heeft Ietje al het Bondskruis 1ᵉ klas in goud van de Nationale Bond voor EHBO gekregen. Daar dit al de hoogste onderscheiding van de Bond is, werd haar op deze avond de speciale eremedaille met oorkonde van de Nationale Bond uitgereikt.

Behalve Ietje waren er nog zes jubilarissen: Jenneke van Doesburg (30 jaar lid), Freddie Koerhuis (25 jaar), Wim Jalink (20 jaar), Edward Jansman (20 jaar), Nathalie te Wierike (20) en Robbert Scholten (20 jaar). Op de foto poseert Ietje tussen Wim (links) en Edward (rechts).

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.