ietje van de ehbo in het zonnetje

Vijftig jaar geleden haalde Ietje haar diploma. Ze is al 45 jaar EHBO-instructrice en 40 jaar bestuurslid van de vereniging. In Luttenberg wordt zij daarom ‘Ietje van de EHBO’ genoemd. Vijf jaar geleden heeft Ietje al het Bondskruis 1ᵉ klas in goud van de Nationale Bond voor EHBO gekregen. Daar dit al de hoogste onderscheiding van de Bond is, werd haar op deze avond de speciale eremedaille met oorkonde van de Nationale Bond uitgereikt.

Behalve Ietje waren er nog zes jubilarissen: Jenneke van Doesburg (30 jaar lid), Freddie Koerhuis (25 jaar), Wim Jalink (20 jaar), Edward Jansman (20 jaar), Nathalie te Wierike (20) en Robbert Scholten (20 jaar). Op de foto poseert Ietje tussen Wim (links) en Edward (rechts).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.