humor grumor en muziek in het hoftheater

Vrijdag vs Sandifort
De typeringen van Vrijdag & Sandifort zijn zo mogelijk nòg beroemder dan zijzelf. Wat wil je ook als je over zo’n genadeloos transformatietalent beschikt. Want La Sandifort is dus ook Dokter Corrie, Patty Brard en Trijntje Oosterhuis. Hij van Vrijdag is dus ook Mark Rutte, Twan Huys en Marco Borsato. En was Remko niet ook een Vliegende Panter? En Martine was toch die spastische therapeute van Alex Klaasen? Het is een wonder dat ze überhaupt zelf nog weten wie ze zijn! Rauw, razendsnel, scherp, over de top, retemuzikaal en ongenadig grappig.
Er zijn nog kaarten beschikbaar voor ‘Vrijdag vs Sandifort’ op donderdag 12 oktober om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 21,- per stuk.

Paul van Loon & Andere Snuiters (6+)
Tijdens de Kinderboekenweek wordt er op vrijdag de 13e gegriezeld in het HOFtheater. Liedjes, verhalen, popmuziek, rock and roll en vrolijke griezelavonturen van Paul van Loon en zijn band, oftewel: GRUMOR (griezelen met humor). De Kunst van het Griezelen gaat over De Griezelbus, Dolfje Weerwolfje, Jimi RIP & andere wezens van de nacht. En over de Kunst van het Lezen, waardoor je pas echt kunt griezelen met een heerlijk griezelboek.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor ‘De Kunst van het Griezelen (6+)’ op
vrijdag 13 oktober om 19.30 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 12,- per stuk.

Niels Geusebroek
Met ‘Wildfire’ is Niels Geusebroek voor de tweede keer in zijn carrière te zien in de Nederlandse theaters.
Tijdens deze tour, getiteld ‘Wildfire’, brengt Niels een collectie van songs ten gehore, waarbij thema’s als liefde, vriendschap en emotie naar voren komen. Alles wat het vuur in jou aanwakkert.
Deze collectie van songs zullen op een kleine intieme wijze gespeeld worden. Tezamen met een tweetal muzikanten (Gyo Kretz en Theo Sieben), waarbij je je af en toe waant alsof je bij een kampvuur naar Niels zijn muziek zit te luisteren.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor ‘Wildfire’ op zaterdag 14 oktober om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 21,- per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFtheater.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.