hoftheater organiseert busreis naar the lion king in scheveningen

In de wereldberoemde musical wordt het verhaal van leeuwenwelp Simba verteld. De welp komt ter wereld en vol trots tonen zijn ouders Simba  als troonopvolger van koning Mufasa. Maar aan de ongestoorde jeugd van Simba komt wreed een eind als zijn oom Scar door dodelijk verraad de macht grijpt. Simba vlucht de donkere jungle in en begint aan een lange reis vol gevaren. Door een groeiend zelfvertrouwen, nieuwe vrienden en een ontluikende liefde, gloort er volwassenheid aan de horizon. Simba besluit om op te eisen waar hij recht op heeft: zíjn troon!

Op 11 november om 12.00 uur in de middag vertrekt de bus vanaf het HOFtheater Raalte naar het theater in Scheveningen. De voorstelling begint om 15.00 uur, waarop de bus om 19.15 uur weer richting Raalte vertrekt.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Een kaartje, inclusief busreis en eerste rang zitplaats, kost € 125,- per stuk. Kijk voor meer informatie over de busreis op staging2.HOFtheater.nl.

Fotograaf: Deen van Meer

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.