historische vereniging raalte organiseert open dag

Tussen 10.00 en 15.30 uur is iedereen welkom om in de archieven van de vereniging op zoek te gaan naar sporen van voorouders. ’s Middags om 13.00 uur begint een introductiecursus stamboomonderzoek (genealogie). Gedurende circa anderhalf uur worden belangstellenden wegwijs gemaakt in de archieven en andere mogelijke bronnen die ze kunnen gebruiken als ze hun stamboom willen uitpluizen.

Er is uiteraard ook weer gelegenheid oude foto’s, dia’s, negatieven en documenten te laten scannen. Ook oude films, super-8 of videobanden zijn welkom. Het Tivoli-gebouw van scholengemeenschap De Landstede is te vinden aan de Zwolsestraat 63. Borden wijzen de weg.

De toegang is gratis en dat geldt ook voor de introductiecursus genealogie. Iedereen is welkom, ook de mensen die alleen maar gezellig een kopje koffie willen drinken of een praatje willen maken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.