hippisch centrum t oale spoor officieel geopend

Openingswedstrijden
Ter ere van deze opening zijn er op zaterdag, zondag, maandag, woensdag en donderdag wedstrijden voor pony’s en paarden. Er zijn ook drie shows gepland van dressuurruiter Frank Hosmar (zondag, 15.45 uur), dressuuramazone Adeline Cornelissen (maandag, 19.00 uur) en de springruiter Willem Greve (woensdag, 18.30 uur). Zaterdag 28 oktober staat er een bixiewedstrijd op het programma voor de beginnende ruiters.

De belangstelling van de ruiters en amazones uit de regio is enorm. Voor verschillende rubrieken zijn al wachtlijsten en het aantal deelnemers wordt geschat op 500. Publiek is van harte welkom, de toegang is gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.