help nieuwe raaltenaren verder op weg

Goed integreren betekent meer dan het eigen maken van de Nederlandse taal. Het vraagt ook om het leren kennen van Nederlandse mensen en de cultuur. En om mensen die geïnteresseerd in je zijn, bij wie je je verhaal kwijt kunt en van wiens netwerk je gebruik kunt maken. De deelnemers aan het project Verhaal ver weg en lokaal geven elkaar een waardevol kijkje in elkaars leven. De verhalen worden digitaal zichtbaar gemaakt met behulp van een computerprogramma.

Wil jij kennismaken met een statushouder in Raalte?

Ben je:
• woonachtig in de gemeente Raalte
• een beetje digitaal vaardig
• bereid om ook je eigen verhaal te delen en tussen november en januari zo’n 8 keer af te spreken
• respectvol, flexibel en geduldig?

Meld je dan aan voor Verhaal ver weg en lokaal.

Na een kennismakingsgesprek word je tijdens een startbijeenkomst gekoppeld aan een statushouder. Je spreekt in de periode november – januari zo’n acht keer met elkaar af en gaat in gesprek over verschillende thema’s. Je werkt samen aan jullie digitale verhaal. In januari sluit de projectperiode af. Neem voor meer info contact op met Jeny Flim van de Bibliotheek Salland via Jeny.Flim@bibliotheeksalland.nl of tel. 0572-363639.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.