heeten in beweging schenkt 400 euro aan de oase

Het geld werd door Heeten in beweging bij elkaar vergaard met het spinningsevenement ‘cross door de jaren heen’; een marathon van drie uur. Deelnemers betaalden 5 euro voor één uur spinning.

Voorzitter Huub Klein Koerkamp toonde zich blij met de cheque. “Met deze bijdrage hebben we er alle vertrouwen in dat we de totale begroting van 250.000 euro rond kunnen krijgen. Dat betekent dat we in september 2018 ongetwijfeld kunnen beginnen met de eerste renovatiewerkzaamheden.” In een eerder stadium hadden de Heetenaren al diep in de buidel getast. Begin juli werd met een huis aan huis actie 45.000 euro opgehaald.

Dat Heeten in Beweging met de sport- en fitnessruimte in de sporthal goed bezig is, blijkt uit wel uit het feit dat er steeds veel sporters gebruik maken van de fitnesstoestellen en deelnemen aan verschillende groepslessen. Aan deze lessen zijn weer twee nieuwe onderdelen toegevoegd. Namelijk Be Fit en TRX. Be Fit is elke donderdagavond van 18.45 tot 19.30 uur. Deelnemers werken niet alleen aan hun conditie, maar ook alle spiergroepen komen aan bod. Iedereen kan meedoen. TRX is elke dinsdagavond van 19.00 tot 19.30 uur en elke woensdagochtend van 9.00 tot 9.30 uur. Deelnemers trainen hun conditie en brengen daarmee hun vetverbranding op gang. TRX is geschikt voor alle doelgroepen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.