Home / archiefcentraal / heeft podium heino er een geitje bij

heeft podium heino er een geitje bij

‘We hebben er een geitje bij’ is een beeldende, interactieve en intieme voorstelling voor de allerkleinsten. Een voorstelling over vreugde, feest, de wereld ontdekken én over een dikke buik die trappelt en geluid maakt. Met minimale middelen neemt Malou de kinderen mee in een speels verhaal over geboren worden en alles daaromheen.

In de voorstelling gaat het publiek met Mik mee naar de kinderboerderij om te vieren dat er een geitje is geboren. Voor Mik het babygeitje heeft gevonden moet hij langs alle andere boerderijdieren. Zij geven elk op hun eigen manier uiting aan hun blijdschap over de geboorte van het nieuwe geitje. Een avontuur vol nieuwe geluiden, geduld en een knorrende buik.

Deze familievoorstelling, voor de allerkleinsten vanaf 2 jaar, is op zondag 5 november om 15.00 uur te zien in Theater Podium Heino. Kaarten kosten € 7,00 en kunnen online gekocht worden op www.podiumheino.nl of bij de Smulbaai en het Dorpshuus in Heino.

Lees ook

Herinrichting voorplein gemeentehuis Dalfsen van start

DALFSEN – De werkzaamheden aan het voorplein van het gemeentehuis van Dalfsen zijn op 22 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.