grotenhuis eindigt als zesde op laatste nk

Vorige week maakte Grotenhuis bekend dat hij en zijn Racingteam Hageveld een punt zetten achter hun actieve racecarrière. Na de finish van de tweede race werd Grotenhuis in de pitstraat opgewacht door zijn voltallige team. Ook bevriende coureurs, teams en baancommissarissen namen de moeite het team te feliciteren met haar aanzienlijke staat van dienst.

Sinds 2007 nam het zeskoppige team uit Luttenberg deel aan races in de hoogste wegraceklasse op nationaal niveau. Het afgelopen seizoen liet Grotenhuis regelmatig zien nog steeds goed mee te kunnen met de jongere garde. Hij reed diverse top vijf klasseringen en nieuwe persoonlijke records.

Deelnemen op een minder veeleisend niveau zag het team niet zitten. Wel wordt er gekeken naar andere, laagdrempeliger takken van motorsport. Zo is Grotenhuis ook al jaren een fervent motorcrosser op hobbymatig niveau. Het team kondigt aan op korte termijn een afscheidsfeest te organiseren en bedankt alle sponsors, supporters en belangstellenden voor hun ondersteuning door de jaren heen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.