grote crt wielerquiz in raalte

Het wordt vooral een gezellige avond. De meeste vragen zijn goed te beantwoorden, hier en daar zit er een hersenkraker bij. Als je het antwoord niet weet, heb je altijd nog twee teamleden die het misschien wel weten. Je speelt namelijk in teams van drie personen. Na enkele voorrondes blijven er vier finaleteams over die om de prachtige wisselbeker en eeuwige roem strijden.

Tussen de diverse speelrondes is er tijd voor een praatje, een hapje en een drankje. Iedereen kan meedoen aan de quiz: toerfietsers en ATB’ers, jong en oud, mannen en vrouwen. Deelname kost vijf euro per persoon. Wie belangstelling heeft, kan dit inschrijfformulier invullen.

De quiz is in het clubhuis van CRT, sportpark Ramele, Hammerweg 8E, Raalte. Zaal open 19.30 uur, de quiz begint klokslag acht.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.