gratis je gehoor testen in raalte

Van Boxtel hoorwinkels benadrukt als onderdeel van haar gezondheids-programma het belang van een jaarlijkse hoortest voor 55-plussers. Iedereen wil graag gezond en vitaal ouder worden, je gehoor speelt hierbij een belangrijke rol. Het controleren van je gehoor is net zo belangrijk als het checken van je bloeddruk of cholesterol. En nu kan dat in de vertrouwde omgeving van apotheek Westdorp, aan de Jan van Arckelstraat 3 in Raalte.

“Veel mensen hebben het idee dat mensen in hun omgeving zacht en onduidelijk praten. Ze merken dat ze steeds vaker moeten vragen of iemand een zin wil herhalen of hebben op drukkere bijeenkomsten zoals een verjaardag, moeite om gesprekken te volgen”, volgens Van Boxtel hoorwinkels. “Deze mensen zijn vaak wel nieuwsgierig naar de staat van hun gehoor, maar willen nog geen officiële afspraak maken. Voor hen bieden wij nu een laagdrempelige en vrijblijvende oplossing om binnen een kwartier toch te weten waar ze aan toe zijn”.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.