Home / archiefcentraal / golden earring weer naar ijsselhallen

golden earring weer naar ijsselhallen

De Golden Earring kan na meer dan 50 jaar aan de top putten uit een lange reeks van hits. Wie kent niet de wereldhits ‘Twilight Zone’, ‘When The Lady Smiles’ en ‘Radar Love’? In december 2015 vierde de band, in de klassieke bezetting bestaande uit Rinus Gerritsen (bas/toetsen), George Kooymans (gitaar/zang), Cesar Zuiderwijk (drums) en Barry Hay (zang/gitaar), haar 50 jarig jubileum groots in de Ziggo Dome, maar nu, bijna twee jaar later, is van rustiger aan doen nog steeds geen sprake.

De damesband Luminize verzorgt het voorprogramma. Kaarten à 32,50 euro (exclusief servicekosten) zijn verkrijgbaar via Ticketmaster, tel. 0900-3001250 (45cpm), www.ticketmaster.nl en de bekende voorverkoopadressen. ’s Avonds aan de kassa kost een kaartje 35 euro. Aanvang is om 20.30 uur. De deuren zijn geopend vanaf 19.30 uur.

Foto: William Rutten

 

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.