golden earring weer naar ijsselhallen

De Golden Earring kan na meer dan 50 jaar aan de top putten uit een lange reeks van hits. Wie kent niet de wereldhits ‘Twilight Zone’, ‘When The Lady Smiles’ en ‘Radar Love’? In december 2015 vierde de band, in de klassieke bezetting bestaande uit Rinus Gerritsen (bas/toetsen), George Kooymans (gitaar/zang), Cesar Zuiderwijk (drums) en Barry Hay (zang/gitaar), haar 50 jarig jubileum groots in de Ziggo Dome, maar nu, bijna twee jaar later, is van rustiger aan doen nog steeds geen sprake.

De damesband Luminize verzorgt het voorprogramma. Kaarten à 32,50 euro (exclusief servicekosten) zijn verkrijgbaar via Ticketmaster, tel. 0900-3001250 (45cpm), staging2.ticketmaster.nl en de bekende voorverkoopadressen. ’s Avonds aan de kassa kost een kaartje 35 euro. Aanvang is om 20.30 uur. De deuren zijn geopend vanaf 19.30 uur.

Foto: William Rutten

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.