Home / archiefcentraal / gezamenlijke ambities provincie en bouwers voor regionale woningbouw

gezamenlijke ambities provincie en bouwers voor regionale woningbouw

De betrokken partijen willen elkaars kracht en kennis benutten ten behoeve van een goed functionerende woningmarkt. Afgesproken is om meer elkaars data die relevant zijn voor beleid met elkaar te delen. Ook zoeken de partijen elkaar in de toekomst in een vroeg stadium op als er uitdagingen zijn ten aanzien van doorgang woningbouwontwikkelingen waarbij het provinciaal beleid een rol speelt.

Aardgasloos
Provincie en markt hebben gezamenlijke ambities op het terrein van duurzaamheid en gaan in de toekomst voor aardgasloos, energieneutraal en circulair bouwen. Bouwers en Provincie pakken dit in 2018 gezamenlijk op via praktijkexperimenten.

Den Haag
Via verdiepingssessies zullen marktpartijen daarnaast meer betrokken worden bij woonafspraken tussen de provincie en gemeenten. De wendbaarheid van de markt staat hierbij centraal. Samen trekken de partijen op naar Den Haag om een waardevolle verbinding te organiseren via bestaande netwerken zoals de Woonkeuken.

Lees ook

Wereldwinkel Heino in actie voor coronahulp in Nepal

HEINO – Wereldwinkel Heino heeft besloten om 10 procent van de maandomzet van augustus rechtstreeks …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.