gewoon carolien lichtwezens

Lichtwezens hebben geen fysiek lichaam en zijn niet met het blote oog te zien. Je kunt ze alleen zien met het derde oog, dat is een energiebron in je voorhoofd tussen je ogen. Het derde oog is niet te zien, maar iedereen heeft er een. Soms word je met een open derde oog geboren, soms opent het zich vanzelf. Het heeft altijd een ontwikkeling nodig om het op een opbouwende manier te gebruiken. Het derde oog kan zien waar het gewone oog blind is en met het verstandig leren gebruiken, kun je jezelf steeds meer ‘helderziend’ noemen. Met het derde oog kun je dus ook lichtwezens (leren) zien.

Ons lichaam werkt o.a. door energiestromen. Je kunt bij bezorgdheid bijvoorbeeld een knoop in je maag ervaren. Daar zit de energiestroom dus letterlijk ‘ín de knoop’. Heel vroeger hadden mensen de vaardigheid om door middel van handoplegging de energiestromen van het lichaam te beïnvloeden. Door de snelle ontwikkeling van de mens door de eeuwen heen is men meer met het verstand dan met gevoel gaan werken. Veel mensen hebben nu opnieuw aangeleerd om vanuit je gevoel met energiestromen te werken, bijvoorbeeld door je hand op je maag te leggen. Door meer te voelen, wordt men ook gevoeliger voor paranormale ervaringen; het voelen en zien van de aanwezigheid van lichtwezens.

Mijn derde oog en helder voelen was dus al bij geboorte open, maar net als ieder ander mens mocht ik ook de heldere talenten leren gebruiken. Zo leerde ik allerlei voor het blote oog onzichtbare wezens, krachten, machten, tronen enzovoorts kennen, onderscheiden en gebruiken. Vaak eerst als leerling en dan samenwerken. Na een bepaalde periode kreeg ik dan vaak een ervaring of merkte ik op dat ik zelfstandig de krachten gebruikte. Dan waren ze geïntegreerd. Als ik nu naast iemand zit, dan gebeuren wondere zaken vanzelf. Maar altijd alleen als mijn ‘ík’ in overgave aan het Allerhoogste is. Dat blijft altijd belangrijk.

Zo mag ik een mevrouw begeleiden die een tijd terug nog zeer vereerd was dat een engel haar kwam helpen en ik dit benoemde. Ze durfde nog moeizaam en stond het amper toe. Terwijl haar leven gewoon doorgaat, met ups en downs, gaat ook haar spirituele ontwikkeling door. Nu gaan de engelervaringen vanuit haar. Ze straalt meer licht en liefde uit. De mensen om haar heen merken het en hebben er baat bij. We kunnen wel engelen gebruiken op aarde.

Reageer gerust; info@carolienjonkman

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.