gewoon carolien jozef rulof

Rulof was in die tijd een zeer groot medium. Hij kon niet leren en zodoende had hij weinig opgelegde overtuigingen over hoe de wereld is en moet zijn. Hij leerde mediteren en in diepe trance ging het Goddelijke door hem heen. In die tijd was dit zeer uitzonderlijk. De meeste mensen waren gericht op overleven. Hij beschreef in zijn werken ook de hemelsferen.

“Wanneer het bewustzijn van een mens verandert, zal deze zich stapsgewijs een hogere sfeer eigen kunnen maken. Als men eenmaal de zevende lichtsfeer heeft bereikt, zal de mens overgaan in de ‘mentale gebieden’ in een ander universum om ‘de vierde-een kosmische graad’ te halen. In het andere universum bestaan zeven planeten en zeven zonnen. Een mens zal ieder van deze zeven planeten beleven. Wanneer de levenscyclus van de mens op de zevende planeet ten einde is, zal de mens aangetrokken worden tot de vijfde kosmische graad, daarna tot de zesde en de zevende. Wanneer de zevende kosmische graad volledig is beleefd, zal men in Het Al komen, waar men verder zal leven als een volmaakte godheid.” Ook schrijft Rulof over ´straks´ als het Christusbewustzijn er is.

De informatie over de sferen ervaar ik als de weg van de inwijdingen van een ziel. Het is 2017, vanaf 1989 is de mensheid in de verandering naar het Christusbewustzijn. Deze inwijdingen kan een ziel nu in een leven op aarde vervolmaken. Vele zielen op aarde doorlopen deze inwijdingen. Ze doorleven de verschillende hemelsferen, leren met de krachten en mogelijkheden omgaan, ook de kosmische en ook het Al. Ik ken al veel goddelijke mensen. `Volmaakt´ vanuit hun volledig potentieel, met menselijke eigenaardigheden. Ze doorlopen de weg, zoals Rulof beschrijft.

Een meisje van twee jaar vertelt me van welke planeet ze vandaan komt. Een hoogontwikkelde ziel die de laatste inwijdingen mag doorlopen en de aarde komt helpen verlichten. En zo zijn er vele zielen ieder op een ander bewustzijnsniveau, zoals Rulof beschrijft. Een mens die daaraan toe is, kan zich ontwikkelen. In het bewustzijn van Rulofs’ tijd, kostte het een ziel meer tijd om ’los’ te komen van zijn lichaam. Bij een zelfmoord is een ziel vaak snel uit een lichaam, maar ‘dienen’ soms emotionele kwesties met achtergebleven liefjes opgelost worden, voordat de ziel verder kan. De in bovenstaande column beschreven bewuste zelfdoding met goed afscheid bracht de man in een hogere sfeer. Een collega heeft via euthanasie een prachtige overgang gehad en is, zoals ik het ervaar, opgegaan in het AL.

Zoals Rulof zegt: het is belangrijk om tijdens het aardse leven aan het geestelijk denken en voelen te beginnen.

Reageer gerust; info@carolienjonkman.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.