gewoon carolien gidsen

Over het algemeen zijn Gidsen mensen zonder stoffelijk lichaam. Zij zijn ooit mens geweest. Vaak gidsen ze dan familieleden. Gidsen hebben ook emoties, hebben elk een eigen karakter en begrijpen ons over het algemeen goed. Sommige mensen noemen een opa of oma hun gids , een andere naam is beschermengel. Dat ligt eraan wat de mens op aarde nodig heeft en de overgegane ziel wil leren of wil beleven. Entiteiten is ook een naam voor mensen die overleden zijn, maar dan heb je ‘last’ van hen of er angst voor.

Een spiritueel meisje schrijft me over haar gids; ‘Je gids is je beste vriend. Iemand die je door en door kent, hij weet alles van je. Hij is altijd bij je en je kunt altijd vragen stellen. Op sommige vragen weet hij antwoord, op sommige niet.

Hij neemt geen beslissingen voor jou, hij laat je alleen de mogelijkheden zien. Dus hij geeft je gedachten in om je op weg te helpen en uiteindelijk moet je zelf de keuze maken. Hij brengt je ook op goede ideeën. Hij geeft je een zetje in de goede richting. Je hoofdgids is iemand waar je al eens een leven mee hebt gehad, waar je toen erg ‘close’ mee was. Het is dus een oeroude ziel die niet meer incarneert, en je begeleider voor altijd.”

Wat dit meisje schrijft klinkt mij meer als het Ware Zelf, alleen lijkt zij het buiten haar te plaatsen.

Ieder mens heeft een eigen pad. Soms was op jonge leeftijd mijn opa een tijd bij me, voelde ik zijn hand soms bemoedigend op mijn schouders en gaf hij zijn mening en/of advies. Ik heb hem niet echt als gids ervaren. Hij was ook een goddelijk wezen, net als ik. Hij had nu geen fysiek lichaam meer. We zijn zielen en hebben vele mogelijkheden. Ik krijg antwoord van het grote veld waar alle informatie van wat er ooit is geweest in staat. Ze noemen dat het akasha veld. Soms duurt het even voor die informatie gevonden is. In het fysieke lichaam en om ons heen zit ook veel informatie. Door het grote veld zijn vele grote componisten geïnspireerd.

Als het fijn is om een overleden mens nog een beetje bij je te ervaren, kun je ze uitnodigen. Soms gebeurt dat, soms niet. Als het klaar is, is het heel fijn om ze te bedanken voor hun aanwezigheid.

Reageer gerust; info@carolienjonkman.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.