geslaagde reunie st aloysiusschool boskamp

Vrijdag begonnen de feestelijkheden al met een kerkdienst in de naastgelegen kerk, waarbij alle huidige leerlingen van de school in Ot en Sien-kleding verschenen. Ook de leerkrachten waren in stijl. Zaterdagochtend om 11.30 uur was de officiële opening van de reünie met toespraken van het schoolbestuur en de wethouder. Daarbij was ook een aantal oud-leerlingen van 90 jaar en ouder aanwezig. Ook mevrouw Reijners, die vorige week 100 werd, was van de partij.

Leerlingen lieten honderd ballonnen op en er werd ter ere van het jubileum een boom geplant. Op een zonovergoten plein ontmoetten de oud-leerlingen en oud-leerkrachten elkaar na jaren weer. Verraste kreten als er weer iemand in beeld kwam die men al jaren niet meer had gezien. Menig klas maakte opnieuw een klassenfoto. In de school was een expositie over de geschiedenis van de school te zien. Alle reünisten ontvingen een herinneringsboekje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.