Home / archiefcentraal / gemeentebelangen raalte wil maatregelen tegen fietsers in winkelgebied

gemeentebelangen raalte wil maatregelen tegen fietsers in winkelgebied

“Door een aantal ondernemers in het winkelgebied ‘t Raan en inwoners van Raalte Noord wordt de situatie bij de doorgang in dit winkelcentrum, door het ontbreken van een fietsverbod als zeer onveilig beschouwd”, schrijft De Hair in zijn brief aan het college van Burgemeester en Wethouders.

Herhaaldelijk gebruiken fietsers en scooters, zowel jong als oud, deze doorgang waarbij onveilige situaties ontstaan tussen mensen die met volle boodschappen wagens, vanuit de winkels op weg zijn naar de parkeerplaats aan de Kwartel. Met name senioren die gebruik maken van deze winkelvoorzieningen ondervinden hierdoor overlast. Wij verzoeken het college die maatregelen te nemen zodat winkelend publiek geen overlast ondervindt van dit fietsverkeer.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.