gemeente olst wijhe organiseert inloopavond over windmolens en zonnevelden

Tijdens de bijeenkomst wordt uitgelegd waarom het nodig is om juist nu met duurzame energie aan de slag te gaan. Weervrouw Helga van Leur neemt de aanwezigen mee in de klimaatverandering en onze eigen rol hierin. Wethouder Marcel Blind vertelt meer over het proces om tot een energievisie te komen en welke rol inwoners hierin hebben.

Daarnaast kunnen de aanwezigen vragen stellen op de informatiemarkt waar medewerkers van de gemeente, vrijwilligers van coöperatie Goed Veur Mekare en deskundigen op het gebied van duurzame energie aanwezig zijn. Zij gaan graag met de aanwezigen in gesprek over wat duurzame energie in Olst-Wijhe voor hen betekent. Hoe werken windparken en zonnevelden bijvoorbeeld? Wat merken omwonenden ervan? En hoe kunnen zij meedoen aan het opstellen van de energievisie?

Inwoners die mee willen praten zijn op 1 november om 18.30 uur van harte welkom in de Wijhe-zaal van de Capellenborg in Wijhe. Meer informatie over het programma staat op staging2.olst-wijhe.nl/energievisie. Aanmelden? Stuur dan een mail naar gemeente@olst-wijhe.nl met daarin uw naam, woonplaats, e-mailadres en het aantal personen waarmee u komt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.