Home / archiefcentraal / fysion in nijverdal organiseert tafeltennis en badmintontoernooi

fysion in nijverdal organiseert tafeltennis en badmintontoernooi

Het evenement wordt gehouden in de sporthal bij zwembad Het Ravijn aan de Piet Heinweg 16 in Nijverdal. Het begint om 10.30 uur en er zal rond 15.00 uur bekend worden gemaakt wie zich het beste door de zes wedstrijden, die verdeeld over de hele dag gespeeld moeten worden, heeft heen geslagen. Voor vragen of aanmelden voor dit toernooi kunt u mailen naar tempert12@ziggo.nl.

Het inschrijfgeld is slechts € 5.00 euro per persoon (per discipline) en kan overgemaakt worden naar bankrekening: NL 12 INGB 0003 6815 36 met de vermeldingen: toernooi 28 oktober 2017 met uw naam: badminton/tafeltennis en telefoonnummer.

 

Lees ook

Coronaproof sekspraatjes op jongerencamping Dennenoord

OMMEN – Medewerkers van GGD IJsselland bezochten dinsdagmiddag 20 juli de jongerencamping Dennenoord in Ommen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.