Home / archiefcentraal / fietsen gewild roofgoed in heino

fietsen gewild roofgoed in heino

Rond 13.00 uur werd bij het station een fiets gestolen. De politie wist de dader aan te houden, maar is nog op zoek naar de eigenaar van de fiets. Hij of zei wordt verzocht zich te melden bij de politie.

‘s Avonds nam een dief een rijwiel weg bij de snackbar in Heino. Dat gebeurde tussen 19.00 uur en 23.30 uur. De politie is op zoek naar getuigen. Heb jij iets gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Lees ook

Gerlant: Nieuwe buren

Het college van B&W in Raalte wil verder met de plannen voor de energietransitie. Ze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.