expositie atelier de caeterstee in anjerpunt

Het gaat om Ina Bruggeman, Janke van Lenteren, Mieke van Lohuizen en Hennie Zweers. Zij schilderen al jaren samen in Fietjes atelier. Het plezier om te schilderen is voor hen prioriteit nummer 1. Zij hebben zich voor deze expositie laten inspireren door de Vecht. Ook het werk van Fietje is te bewonderen.

Fietje: ”Elk schilderij is de verbeelding van een persoonlijke gemoedstoestand, een intieme ervaring, een poëtische impuls, een doorleefd gevoel of een bijzondere gewaarwording.” Alle vijf exposanten wonen en werken in het Vechtdal en laten zich graag inspireren door de natuur. Openingstijden expositie: dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur en donderdag van 19.00 tot 21.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.