Home / archiefcentraal / expositie atelier de caeterstee in anjerpunt

expositie atelier de caeterstee in anjerpunt

Het gaat om Ina Bruggeman, Janke van Lenteren, Mieke van Lohuizen en Hennie Zweers. Zij schilderen al jaren samen in Fietjes atelier. Het plezier om te schilderen is voor hen prioriteit nummer 1. Zij hebben zich voor deze expositie laten inspireren door de Vecht. Ook het werk van Fietje is te bewonderen.

Fietje: ”Elk schilderij is de verbeelding van een persoonlijke gemoedstoestand, een intieme ervaring, een poëtische impuls, een doorleefd gevoel of een bijzondere gewaarwording.” Alle vijf exposanten wonen en werken in het Vechtdal en laten zich graag inspireren door de natuur. Openingstijden expositie: dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur en donderdag van 19.00 tot 21.00 uur.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.