effectief leren voor toetsweken in bieb raalte

StudyShare (ontwikkeld door de Openbare Bibliotheek Amsterdam) is een super simpele en krachtige manier om je hoofd bij het leren te houden. Je studeert samen met anderen in een vast ritme in een afgesloten, stille ruimte in de Bibliotheek. Het is onder andere gebaseerd op de Pomodoro-techniek. Met deze techniek leer je in blokken van maximaal 45 minuten studeren met daarna 15 minuten pauze. In het Leer&Meer Plein in de Bibliotheek word je minimaal afgeleid en er zit een ‘Studybob’ die streng toezicht houdt. Je mobiele telefoon kun je in bewaring geven en er zijn duidelijke regels.

Interesse?
StudyShare is de komende drie weken op de dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag in de Bibliotheek. De start is op dinsdag 31 oktober. Kijk voor de exacte data op onze website. Het begint steeds om 13.15 uur. Er volgt een studieblok van 3 x 45 minuten studeren met daartussen verplicht 15 minuten pauze. Het is voor iedereen die geconcentreerd voor de examens wil leren. Meedoen is gratis. Haal op de genoemde data vanaf 13.00 uur een ticket in de Bibliotheek. Als het studieblok begint, geef je het ticket af aan de Studybob.

Let op: je krijgt alleen tickets voor de dag zelf en maximaal één ticket per persoon. Zijn er bij de balie geen tickets meer? Dan zit het studieblok voor die dag helaas vol. Natuurlijk kun je dan wel een ander plekje in de bieb zoeken om te studeren.

Kijk op staging2.bibliotheeksalland.nl voor meer informatie en volg op Facebook @BibliotheekSalland.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.